Trender för vintern

Publicerat av admin den

I början av ett år är det många som försöker sig på att sia om vad för slags mode som kommer att vara inne under kommande år. Genom att se på stora modeskapare och allmänna trendinriktningar så går det att hitta vissa ledtrådar.

Inredningstrender 2014

Inom inredning är det tydligt att naturnära kommer starkt under året. Detta utifrån flera olika aspekter. Vintage, Second Hand och egentillverkade produkter står högt i kurs. Det är ekologiskt, ekonomiskt och inne. Naturen kommer även att speglas i material som är populära som trä, bambu och marmor. Inte helt oväntat är även den lantliga inredningsstilen på frammarsch då den i mångt och mycket lyfter upp det naturnära.

Klädtrender 2014

En av de klädtrender som verkar komma 2014 är inspiration från 40-talet. Pälssjalarna är tillbaka tillsammans med de vida byxorna och kavajer med dubbelknäppning. Detta var i alla fall vad märket Whyred presenterade på en modegala. Med tanke på att även Hunkydory även presenterade plagg av päls och kashmir verkar det vara material som kommer starkt under året.

Trender på accessoarer 2014

Accessoarer är ett stort område och det finns trendtendenser inom väskor, smycken, halsdukar och allt annat. Vad säger då trenderna för accessoarerna vintern 2014?  En tydlig trend är att smycken inte bara förgyller människan längre. Smycken kan lika gärna sättas på laptopfodralet eller mobilen. Allt för att både matcha klädsel och accessoarer men också för att skapa en personlig touch på de saker man bär med sig.