Planering för mitt blivande vardagsrum – kablar

Publicerat av admin den

Jag har börjat skissa på hur jag vill att mitt vardagsrum ska se ut så jag kan planera för mina inköp. En sak som jag tycker är viktigt att när man inreder ett vardagsrum, är att få bort alla kablar och all elektronik. Det värsta jag vet är en massa synliga kablar, det kan verkligen förstöra känslan och inredningen i ett rum. Jag förstår inte alla som har kablar efter golvet, stora klumpiga högtalare och hemska tv- apparater.

Så mitt första uppdrag denna vecka har varit att hitta ett bra företag som säljer kablar och kabeltillbehör, så de kan hjälpa mig med ihop koppling av diverse elektronik som behövs. Jag vill hitta snygga diskreta kabelkanaler så jag döljer alla synliga kablar. Jag har surfat runt en hel del och jag kan bara säga att det finns massor av olika e-butiker som säljer kablar. Efter noga övervägande och läsning av diverse recensioner har jag hittat ett företag jag ska kontakta direkt på måndag, nämligen Kabelbutiken. Länk direkt till dem har du om du klickar på bilden.

Hos dem finns det många olika alternativ på att samla ihop alla kablar och dölja dem. Det som gjorde att jag valde just dom var bland annat som de beskrev sin support och hjälp mot kunden : ”Målet är att det ska det vara så enkelt och smidigt som möjligt för dig att handla av oss. Detta tack vare personlig och snabb support, ett brett lager samt beskrivande och tydlig produkt information med tydliga bilder. Är det trots detta något du är osäker på så tveka inte att kontakta oss!” Det här passar perfekt för mig eftersom jag inte direkt är den praktiska elektronik tjejen om man säger så 🙂 Jag värderar bra hjälp och tydliga instruktioner.   Så på måndag blir det att inhandla diverse kabelgrejer för att kunna påbörja förvandlingen i mitt nya vardagsrum.

Kategorier: Elektronik