Passa på att reafynda

Publicerat av admin den

Eftersom jag nyligen flyttat hemifrån så har jag försökt att börja tänka lite ekonomiskt för att få pengarna att gå ihop. Jag har inte länge pappa som hoppar in när pengarna tagit slut, jag ska lära mig att stå på egna ben.

Hur som, jag såg då jag plockade bort vinterkläderna i veckan att mina underställ börjar se riktigt sunkiga ut. Jag tänkte då att det kan vara bra att köpa nya direkt. Så, jag har kollat runt lite efter nya online och hittade ett par underbara i bambu, som de nu har på rean!

Bambu är ett material som är mjuk och smidigt att ha nära kroppen, det är naturligt luktreducerande och torkar snabbt. Tänkte att detta blir perfekt i vinter då jag drar till Åre igen. Priset på detta var endast 299 kronor.

Jag har haft underställ i Bambu tidigare och kan verkligen rekommendera det. De är sköna på kroppen och kan tvättas ett flertal gånger utan att de blir noppiga och fula. Ofta brukar dessa underställ vara ganska dyra eftersom de har så hög kvalité.

Tidigare har jag inte tänkt på att handla på rean, jag har alltid förknippat det med en massa folk och långa köer till provhytterna, men med mer eftertanke och betydligt mindre börs än tidigare så har jag börjat se rea som ett tänkbart alternativ till min shopping. Att dessutom kunna handla på rea online känns som ett ännu bättre alternativ. Nu väntar jag i alla fall med spänning på att paketet ska dimpa ner i postlådan så jag får prova!

Kategorier: Kläder