Möt vintern med stil

Publicerat av admin den

Något som förändrar en hel outfit, som kan göra att den antingen blir superhet, eller klassiskt feminin är vilka accessoarer du väljer. Ett smycke eller en väska kan lyfta hela vinteroutfiten. En annars mörk och ganska neutral outfit kan bli både glammig och klassisk beroende på vilka accessoarer du matchar med. Vi tänkte ge lite tips på vilka accessoarer som är trendiga nu i vinter.

Smycken

JohannaN

Armband från JohannaN i serien Skog.

Något som verkligen fått fäste och som blivit superhett i vinter är att välja smycken med naturmotiv. Löv, djur och fjädrar pryder många modeller på de större visningarna och det är en stil som står sig stark hela vintern. Denna trend har levt kvar ända sedan förra vintern och kollar man in på Elle:s trendtips för hösten och vintern 2012 så är de fortfarande glödheta och trendiga.

En smyckesdesigner som hakat på naturtemat, som kommit med många snygga smycken som bland annat kollektionen ”Björk” och ”Skog” är JohannaN, du hittar hennes sida på johanna-n.com. Dessa smycken passar perfekt in i vinterns trender och du får genom att bära dessa smycken en mycket originell och unik stil. Klä dig i klassiskt neutrala kläder, gärna stickat som är vinterns trender, och välj ett av dessa smycken som accessoar, det räcker.

Väskor

På väsksidan är det några utstående trender som gäller. Det är många stora väskor, gärna i skinnmaterial som gäller i höst och vinter. Vill du sticka ut lite är det även trendigt med väskor med gulddetaljer så som kedjor och dragkedjor. Har du en neutral outfit kan du gärna välja en väska i en färg, exempelvis röd för att framhäva väskan ytterligare. Några snygga väskor och trendtips hittar du i en artikel från chic.se, denna var publicerad 2009 men trenderna och väskorna är heta även idag.

 

Kategorier: Accessoarer