Julklappar till pryltokiga

Publicerat av admin den

Julen handlar till viss del om shopping, det kan man inte säga emot. Och att handla julklappar kan känna stressigt. Man får lite panik när man inte kommer på några bra idéer.  Vi tänkte tips om årets hetaste elektronikprylar som varje pryltokig tjej eller kille skulle älska!

Blutetoothhögtalare

Den här magnifika saken är jättebra att ha med sig till stugan, på badstranden eller vart som helst i lägenheten eller huset. Det är en högtalare som man kopplar samman med sin smartphone för att lyssna på musik, radio eller ljudet från videoklipp. De brukar faktiskt ha riktigt bra ljud så det går till och med att ha det som en portabel ljudanläggning under festen.

Smarta telefontillbehör

De flesta har en telefon av något slag. Och en sprillans ny telefon kostar flera tusen kronor, vilket man kanske inte har råd att ge bort bara så där. Fokusera istället på att ge bort några smarta eller roliga tillbehör till telefonen som ägaren redan har.

Många har köpt den senaste versionen av iPhone och har ännu inte byggt upp ett arsenal av skal, trådlösa hörlurar och telefonväskor. Men tillbehören har redan börjat strömma in i butikerna.

Radiostyrt

Allting som är radiostyrt är roligt! Det har vi konstaterat sedan länge tillbaka. Att ge bort en leksak ger personen som får den en chans att vara barn igen och man uppmuntrar även till lek och skoj, något det finns för lite av i de vuxnas värld.

Det finns radiostyrda bilar i mängder. Vill man vara utomhus kan man satsa på flygplan eller båtar. Den coolaste är quadrocoptern som har fyra propellrar, utrustad med kamera och som man kan styra genom via sin telefon. Det är lika med en rolig jul!