Inred ditt egna hemmaspa i bostaden

Publicerat av Brannon Grant den

Vore inte drömmen att få ha ett eget hemmaspa som du kan besöka när du vill på dygnets alla timmar? En oas som du kan få slappna av på och där du kan komma ner i varv medans du pysslar om dig själv. Vare sig du bor litet eller stort kan du skapa ditt egna spa, ibland räcker det till och med att ha ett doftljus och en fin växt.

Gör om i badrummet

Det viktigaste med att inreda ett hemmaspa är att försöka återskapa lugnet och harmonin som vi kan hitta på riktiga spa. Försök därför plocka undan så mycket som möjligt av det som står framme i badrummet och skapa organiserade utrymmen.

Om du har en öppen hylla i badrummet kan du till exempel lägga dina grejer i lådor för att gömma undan kaoset. Gröna växter kan också ge en avslappnande känsla och det finns många sorter som klarar av badrumsmiljön. Och självklart ska också doftljuset ha en plats, gärna vid handfatet.

Hudvård

Sköt om din hy under dina spastunder, online kan du hitta allt du behöver. En återfuktande mask, krämer och hårvård kan verkligen hjälpa till att få en spakänsla hemma.

Kategorier: Skönhet