Hitta billig inredning med bra kvalité

Publicerat av Brannon Grant den

Köper du en soffa eller skrivbord vill du att det ska hålla. Det ska kännas rejält och kunna flyttas från ett hem till ett annat utan att det går sönder eller täcks i repor. Du vill ha inredning som håller bra kvalité, helt enkelt! Går det att hitta bra möbler utan att spendera hela lönen?

Begagnat

En av de vanligaste råden är nog att söka efter begagnade varor. Ett 100 år gammalt skrivbord som möjligtvis behöver en skvätt färg, håller mycket längre än skrivbordet av spånskivor som du köper på IKEA. Ett massivt skrivbord idag kan kosta mellan 3000-10 000 kronor medan ett begagnat skrivbord kostar några hundralappar.

Auktion

Det finns flera stora auktionshus som verkar online. Online hittar du billiga och dyra möbler, från stora designers till vanliga hushållsmöbler. Problemet är att frakten kan bli riktigt dyr om du inte har möjlighet att åka ned och hämta möblerna själv. Under somrarna brukar det ske gårdsauktioner runt om i alla kommuner där du kan fynda från stora bohag eller dödsbon.

Rabattkoder

Vill du köpa i några av de stora svenska onlineshopparna och få helt nya möbler, kan du använda rabattkoder för att få ett billigare pris. Det finns hundratals butiker som erbjuder specialrabatter och fri frakt till kunderna. Det är en av de smidigaste sätten att få ned priset på kvalitetsinredning och andra produkter. Rabattkoden kan antingen vara ett välkomsterbjudande för nya kunder eller information om en REA som pågår just nu. Du kan också få information om rabattkoder om du skriver upp dig på butikens nyhetsbrev.