Heder åt IKEA

Publicerat av admin den

Jag är en sådan person som gillar design, särskilda märken och inredning som är personlig och unik. Jag vill känna att det är kvalité på mina saker. Innan jag flyttade in i min lägenhet trodde jag aldrig att något i mitt nya hem skulle komma från IKEA, men…

ikea

I helgen frågade min väninna om jag ville följa med henne till just, IKEA. Hon skulle köpa en ny vardagsrums matta och soffbord och hade sett ut det hon ville ha på IKEA. Så hon undrade om jag ville följa med som smakråd. Tyvärr fanns det inga undanflykter längre, IKEA here I come.

Än fast jag alltid varit så kritisk, alltid tyckt att IKEA bara säljer skräp, så fick jag faktiskt bita i det sura äpplet, jag hade fel! Gud så mycket jag köpt till lägenheten. I stället för att bara vara smakråd åt min väninna var det snarare hon som fick vara bärhjälp åt mig. Några av de saker jag köpte var: köksgeråd (kastruller, stekpanna, stekspade, you name it), servetter och ljus (vilka fantastiska priser!), handdukar och badlakan, och framför allt sängkläder och plädar! Jag köpte 2 uppsättningar sängkläder i linne, helt underbara. Hur skulle jag kunna tro att allt detta fanns på IKEA?! Var är alla skit saker som jag sa fanns på IKEA? Den inredning vi tittade på var smakfull, hade stil och kändes faktiskt som helt ok kvalité på också.

Ja, jag skulle nog inte köpa allt i mitt hem från IKEA men jag får nog sänka min stolthet och erkänna att många nya saker i mitt hem har IKEA som hemadress, och de är så fina!

Kategorier: Möbler