Fixa i trädgården i sommar

Publicerat av Brannon Grant den

Äntligen är det dags att njuta av långa varma sommardagar i trädgården. Redan tidigt på våren börjar du planera och drömma om hur trädgården ska grönska. Det är bra om du i god tid ritar upp hur du vill använda trädgården.

Trädgårdsmöbler för alla tillfällen

Du vill säkert äta både frukosten och lunchen på altanen. Tänk över hur solen rör sig och var du brukar befinna dig under dagen när du är ute. Ett eller flera parasoller gör att du kan nyttja trädgården även om solen gassar. Du kan välja mellan parasoller i många storlekar, färger och utföranden.

När du hellre vill ägna dig åt soffhäng är en loungemöbel perfekt. Det finns modeller där du väljer olika moduler, som du anpassar till utrymmet.

Träd och buskar

Olika växter och träd, kan du plantera inte minst för att skapa olika rum i trädgården. Tänk på att variera i olika höjder och färger. Köp hem det du behöver.

Grönsaker, bär och blommor

Med olika odlingslådor och stora krukor kan du enkelt så eller plantera grönsaker. Egenodlade tomater smakar allra bäst.

Blommor behövs till alla våra insekter och att få njuta av de allra tidigaste vårlökarna till höstens sena blomning är en lisa för själen. Kort sagt är trädgården friskvård för både kropp och själ.

Kategorier: Hemmet