Att äntligen få flytta in i eget boende

Publicerat av admin den

Jaaaa, jag har äntligen flyttat ut ur mina föräldrars hem och ska nu stå på egna ben. I hela 19 år har jag bott i mitt flickrum, ett rum som förändrats mycket under mina år. Jag är nämligen helt tokig i shopping och inredning.

Därav har mina väggar, möbler och inredningsdetaljer fått bytas ut ett flertal gånger. Jag har gått från ett rosa, mjukt och lugnt barnrum, till ett mera hårt, svart och vitt tonårs rum  De senaste åren hemma styras inredningen i mitt rum om till ett mer Shabby Chic, New England inspirerat och elegant rum.

Den här bloggen ska handla om mitt stora intresse shopping och inredning, och jag tänkte att det är den perfekta tidpunkten nu eftersom jag ska börja inreda mitt första, alldeles egna hem!

Idag står min lägenhet, på 2 rum och kök i stort sett helt tom förutom mitt nya fina kök och min madrass jag burit in i sovrummet, Köket har ett underbart köksbord med tillhörande stolar som jag fick av mina föräldrar i inflyttningspresent. Det är sååå fint! Ovanför hänger en stor svart fin kökslampa i industristil. Gardinerna och textilierna går i vita, beige och gråa nyanser och många inredningsdetaljer består av betong, zink och plast. Mitt porslin är från Design House, glasen från Ittala och besticken från Eva Solo. Jag gillar att blanda mjuka lunga färger och former med mera kontraster så som en strikt lampa i plast eller en stor tavla i mycket färg.

Jag kommer att fylla på med bilder och texter eftersom min lägenhet förvandlas och jag tror jag kommer att bjuda på många roliga bilder och texter efter resans gång. Välkomna att kika runt!