Aprilmys för dig själv

Publicerat av admin den

Även om man är ung och ännu inte har problem med celluliter eller rynkor, så är det bra att tänka på att förebygga genom att stärka huden och vårda den för att se till att de inte heller dyker upp i förtid. Undvik att stressa huden för mycket med sol och vind och skydda dig med solskyddskrämer.

Nu när våren kommer till Sverige så har vi längtat så mycket efter sol att det kan vara lätt att glömma att det är just nu som den bränner som starkast. Om du ska åka utomlands så kan det vara bra att studera hur de som bor där hanterar solen. De sitter ofta i skuggan när solen är som starkast eller lägger sig under ett parasoll även om de har solskydd. Hos Strålsäkerhetsmyndigheten kan du läsa mer om vad du bör tänka på när du åker utomlands.

Se också till att rengöra huden ordentligt innan du går och lägger dig och använd bara kvalitetsprodukter. Swissclinic  har en serie produkter för huden som verkar både spännande och bra. De läker gamla ärr och minskar ålderstecken.

Ordna spa-eftermiddag

Bra aprilmys kan vara att anordna en spa-eftermiddag med dina vänner, gärna efter ett pass av er favoritidrott. Avsluta kvällen med en tjejmiddag och ett glas vin eller bubbel.

Turas om att ge ansiktsbehandlingar med ånga och rengöring, lägg ansiktsmasker och under tiden som den verkar kan ni passa på att ge varandra manikyr. Avsluta med ansiktsmassage. Skapa spa-känsla med doftljus, avslappnande meditationsmusik och rökelse. Ta hand om varandra och starta våren med en helt ny lyxig känsla.

Kategorier: Skönhet